Groenonderhoud

We kunnen ontzorgen met verschillende types onderhoud, die geheel op uw wens afgestemd worden. Onderhoud op beeld of frequentie en op eigen afroep is hierbij de mogelijkheid. Dit kan voor zowel particulier onderhoud ,vve’s en bedrijven terreinen. voor elk areaal hebben we een passend onderhoudspakket dat volledig ontzorgt.

Beeldkwaliteit

Bij tuinonderhoud op beeldkwaliteit zijn wij er om te ontzorgen, zodat uw terrein het hele jaar voldoet aan een bepaalde vooraf besproken beeldkwaliteit. Het beeldniveau  A,B of C is hierbij de maatstaf, waarbij de verantwoordelijkheid altijd bij ons ligt en we hierop het ingrijpmoment ook bepalen voor een resultaat, die verwacht mag worden conform de afspraak die we vooraf overeen zijn gekomen.

Frequentie

Bij tuinonderhoud op frequentie bepalen we vooraf gezamenlijk het aantal frequenties en wanneer u die zo effectief mogelijk in kan zetten jaarrond. Dit houdt dus in dat niet het beeld bepalend is, maar simpel gezegd dat u het aantal onderhoudsbeurten krijgt, die u vooraf heeft aangegeven. Hiervoor ontvangt u vooraf een jaarplanning, waarbij ook altijd dezelfde ploeg onderhoud bij u uitvoert, zodat u altijd een vast contactpersoon heeft, die zich altijd netjes    aan – en afmeld voor en na de werkzaamheden.

Bij beide opties tuinonderhoud voeren we extra als service een volledige inventarisatie van uw terrein uit op gebreken, risico’s en verbeterpunten van alle beheergroepen.

Interessant voor u? Tijdens een kennismakingsgesprek leggen we u de verschillende mogelijkheden uit en kunt u de keuze maken uit beeld of frequentieniveau.